Messutärppejä kässäkansalle

April 12, 2024

Messutärppejä kässäkansalle

Keväiset kässämessut netissä innostavat kässäkansaa 12.-14.4. ja tuttuun tapaan ILO on mukana messumeiningeissä!

Viikonloppu tuo tullessaan kaupan hyllyille uusia värejä tuttuihin lankapohjiin, tarjouksia ja neulevinkkejä. Perjantai-aamu käynnistellään messujen etkolivellä Instagramissa. Tallennamme liven, joten voit palata sen äärelle myöhemminkin.

Livessä näytetään Aaran Onnellisten erilaisten päivityksen langat sekä värit. Onnelliset erilaiset ovat kertaherkkuja, joten kannataa varata heti sopiva määrä lankaa tulevaan neuleprojektiin. Tällä kertaa olemme värjänneet Onnelliset erilaiset kahteen lankapohjaan: Into on Aaran villainen fingering-vahvuinen sukkalanka, joka on hyvä valinta jos kaipaat lämpimiä, mutta ohuita villasukkia. Luonnollisesti voit neuloa Intosta muutakin kuin sukkia, yhdistämällä Intoon vaikkapa silkkimohairia syntyisi superlämpimät neuleet. 

Toisena Onnellisten erilaisten lankapohjana on Tunto II, joka on 100 % bfl-villaa ihanalla hightwist-kierteellä. Tästä lankapohjasta syntyy kertakaikkisen ihanat pintaneuleneuleet! 

 

Aaran messuspessuihin lukeutuu myös tweed-lanka Myrna, jonka saat messujen ajan tarjouksella osta 4, maksa 3! Tarjous on automaattinen! Myrna on oiva lankavalinta kirjoneuleisiin tai pintaneuleisiin, joihin tweed-nypyt tuovat ihanalla tavalla eloisuutta. Myrna on DK-vahvuinen merinolanka, viskoosi-tweednypyillä. 

 

Messuviikonlopun kunniaksi napsuttelimme alennukseen kaikki valikoimassamme olevat Filcolanan lankalaadut. Arwetta on mainio yleislanka niin sukkiin kuin neulepaitoihin.
Meidän mielestämme Arwetta on kuitenkin parhaimmillaan, kun sen kaveriksi neuloo silkkimohairia. Ja ei, silkkimohairin ja fingering-langan yhdistelmällä tarvitse välttämättä neuloa mitään isoja töitä — oletko testannut sukkia, missä merinosukkalangan kaverina on silkkimohairia? Jollet niin kokeile ihmeessä, saat ihanat varpaita hellivät sukat, jotka ovat taatusti lämpimät!Kokemuksemme mukaan ne kestävät myös kengissä ihan hyvin. Konepesuun silkkimohair ei taivu, se kannattaa kuitenkin muistaa pehmosukkasuunnitelmia tehdessä. Myös silkkimohair Tilia on tarjouksessa!
Filcolanan valikoimasta löytyy myös monien suosikkilanka Peruvian, joka on erinomainen lankavaihtoehto hieman paksumpiin kirjoneuleisiin, myös erilaiset pintakuviot ja palmikot erottuvat siitä ihanasti. Peruvian on lanka, jolla useat asiakkaamme ovat korvanneet islantilaispaitojen rouhean villan tavoitellessaan pehmeämpiä neulepaitoja.
Saat Filcolanan langat -10 % messualennuksella, kun käytät kassalla koodia ’kevät24’.
Lana Gatton Sugar on ihanasti kiiltävä viskoosilanka, joka on valmistettu sokeriruo’osta. Sugarista neulot kesän suloisimmat topit ja laskeutuvat huivit. Lanka on DK-vahvuista, M-koon lyhythihaisen neulepaidan saat 6-7 kerästä. Messuviikonlopun ajan saat Sugarit -25 % alennuksella.
Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi ”nouto ILOsta” niin sinulta ei veloiteta uusia toimitusmaksuja. Me huolehdimme kaikki viikonlopun aikana tulleet tilaukset samaan pakettiin.

Subscribe